De vereniging

Resultaten (volg de actuele resultaten op www.facebook.com/jagerstepaardgraetheide)

 

PRIVACYVERKLARING

Februari 2015| Regiokampioenschappen

De Limburgse indoor kampioenschappen pony’s springen 2015 waren zeer  succesvol voor paardensportvereniging Jagers te Paard Graetheide e.o. Met maar liefst 3 kampioenen, 1 reserve kampioen en 2 derde plaatsen.

De eerste kampioen van deze 2 daagse wedstrijd werd Tessa Hermans met haar Topper in de klasse E-Beginners. Samen met haar clubgenote DahnÚ Starink met Cyenda bleven zij als enige foutloos in de barrage van deze rubriek. Hiermee waren de plaatsen 1 en 2 voor de amazones  van Graetheide. In de Klasse D-Beginners werd Lauren Holla met de ervaren Kerel 3de. Een mooie prestatie voor deze 12 jarige amazone.

In de laatste 2 rubrieken van de eerste dag waren het Erona Asllani met Aaron en Laura Hermans met Ikarus die de winst wisten te behalen in de klasse C en D-Midden. Na spannende barrages was de euforie voor de kampioenen en supporters een feit.

Op de tweede dag van deze kampioenschappen wist Veerle Hamacher met Bas nog een mooie 3de plaats te veroveren in de klasse B-Licht.

 

 

 

september 2014| Clubkampioenschappen

Onder mooie weersomstandigheden zijn zondag 14 september j.l. de clubkampioenschappen verreden. Het was een spannende strijd zowel bij de pony’s als bij de paarden. De vele supporters hebben een gezellige en sportieve dag meegemaakt die werd afgesloten met een barbecue. De clubkampioenen overall zijn Joelle Hellebrekers bij de paarden & Erona Asllani bij de pony’s. Dressuur pony’s Floor Rouers. Springen paarden Nicole Steijns & pony’s Erona Asllani.

augustus 2014| Jeugd Olympische spelen Bejing

Lisa Nooren neemt deel aan de jeugd olypische spelen te Bejing China.

Met het Europese team behaalt Lisa een gouden medaille. Individueel kan zij helaas niet mee strijden voor de medailles.

augustus 2014| LK springen en dressuur

Mooie resultaten op de Limburgse kampioenschappen te Maastricht. Kampioen in het springen klasse AB-Licht Nica Rea met Shamrock Dutch Champagne en Erona Asllani met Aaron in het springen klasse C-Licht. Voor Laura Hermans met Ikaris springen DE-Midden en Veerle Hamacher met Bas springen AB-Beginners was er een mooie 2de plaats. Floor Rouers met Brummerhoeve's Levi een 3de plaats in de dressuur en het springen.

Bij de paarden zijn er geen kampioenen maar wel mooie resultaten behaald door Sanne de Hey en Fabienne Damen. Sanne behaalde met Bloessem een 5de plaats en Fabienne met Goliath een 7de plaats in het springen Midden waardoor beiden geplaatst zijn voor de Nederlandse Kampioenschappen te Ermelo.

    

juli 2014| EK springen ARREZO (bron horses.nl)

De beste ruiter van het Nederlandse young rider team op het EK in Arezzo was Lisa Nooren met Flying Saucer Das Umburanas (v. Indoctro). Het team werd tiende in de landenwedstrijd, in het individuele klassement heeft Lisa de 12de plaats behaald. Zij was de enige Nederlandse deelnemer in de finale.

 

april 2014| NK springen MIERLO (bron horses.nl)

“Dit is ongelofelijk. Ik kan het niet uitleggen, gewoon fantastisch”, aldus Lisa Nooren, die vandaag geschiedenis schreef op de terreinen van het Nederlands kampioenschap in Mierlo. Met twee paarden in twee verschillende rubrieken won zij alle prijzen die te winnen waren. Het Nederlands kampioenschap junioren, young riders en alle te winnen dagprijzen kwamen op naam van ÚÚn toptalent: Lisa Nooren, de koningin van Mierlo. http://www.youtube.com/watch?v=HZdMw3hYNiw&list=UUyzh1wnqDjwQ26rBMAEZxRA

Alle ogen waren natuurlijk gericht op Lisa Nooren, dochter van voormalig topruiter en trainer/handelaar Henk Nooren. Toch had zij geen last van de druk: “Ik voel eigenlijk geen spanning. OkÚ, op het voorterrein ben ik wel gespannen, maar eens ik in de ring ben, is alles weg. Dan concentreer ik me op mijn eigen rit”, aldus de kersverse Nederlands kampioen junioren en young riders. “Mijn vader is ook wel trots! Hij heeft me gefeliciteerd”, vertelt Lisa, die het parcours meestal loopt met haar moeder en van vader Henk Nooren nog tips krijgt.

Met mijn moeder bespreek ik de afstanden en nemen we het parcours door. Mijn vader helpt me bij dedetails: hij kijkt een paar starters en vertelt me waar ik op moet letten. Verder ga ik vlak voor mijn rit even in mijn eentje zitten en neem ik het parcours minstens duizend keer door”, lacht de amazone. Maar richt Lisa Nooren – pas zestien jaar oud – zich dit seizoen op de junioren, de young riders of wil ze naar de Wereldruiterspelen? “NormandiŰ komt nog te vroeg”, lacht de bescheiden Lisa. “Ik ga me in eerste instantie richten op de young riders en zal met Flying Saucer naar Deauville gaan. Maar de paarden moeten gezond blijven en het moet lukken!”

 

Februari 2014| LK indoorspringen pony's

Mooie resultaten op de Limburgse kampioenschappen springen te Horst. Kampioen in de klasse C-Midden DahnÚ Starink met Linka. Floor Rouers behaalde met Brummerhoeve's  Levi een 3de plaats en met Mastwood Pepperboy een 4de plaats. Nica Rea veroverde een mooie 3de plaats met Shamrock Dutch Campagne. Britt Bastings met Stayerhof's Riverwoods behaalde een 4de plaats.

februari 2014| LK indoordressuur pony's

Mooie resultaten op de Limburgse kampioenschappen dressuur te Beek. Kampioen in de klasse D-Beginners Floor Rouers met Brummerhoeve's  Levi. Gianna Rea veroverde een mooie 3de plaats met Flame in de klasse EL1.

Floor Rouers met Brummerhoeve's Levi

september 2013| Clubkampioenschappen

Onder mooie weersomstandigheden zijn zondag 15 september j.l. de clubkampioenschappen verreden. Het was een spannende strijd zowel bij de pony’s als bij de paarden. De vele supporters hebben een gezellige en sportieve dag meegemaakt die werd afgesloten met een barbecue. De clubkampioenen overall zijn Kathelijn Nafzger-van Vlijmen bij de paarden & Floor Rouers bij de pony’s. Dressuur paarden Lisanne Jessen & pony’s Floor Rouers. Springen paarden Sanne de Heij & pony’s Tessa Hermans.

augustus 2013| LK springen en dressuur

Mooie resultaten op de Limburgse kampioenschappen dressuur te Heel. Kampioen in de klasse E-Beginners Gianna Rea met Flame. Floor Rouers met Zandkamps Boreas reserve kampioen in de klasse CL1 en 3de in de klasse D-Beginners met Mastwood Pepperboy. Bij de paarden was het reserve kampioenschap klasse L2 voor Rachelle Peters met Dark Diamond en een 3de plaats in de klasse M1 voor Lisanne Jessen met Florinte. Beiden mogen naar de Nederlandse kampioenschappen (Hippiade) te Ermelo.

Helaas geen kampioenen maar wel mooie prestaties van onze leden tijdens de Regio Kampioenschappen springen te Bocholtz. Floor Rouers met Mastwood Pepperboy veroverde de reserve titel in de klasse DE-Midden. Floor is geplaatst geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen te Ermelo op zaterdag 31 augustus a.s.

juli 2013| EK springen Junioren: Lisa Nooren wint individueel brons

Vejer de la Frontera (KNHS) – De individuele finale van het EK springen voor Junioren kende een uitermate spannend verloop. Lisa Nooren (Clermont Sous Huy) kwam met haar negenjarige Zigo (v.Lupicor) op brons uit.

Lisa Nooren ging met nul strafpunten de finale in, evenals de Britse Jessica Mendoza. In de eerste omloop leek Lisa op een foutloze ronde af te stevenen, echter de voorste balk van de laatste oxer moest het ontgelden: vier strafpunten. Maar Lisa’s naaste concurrente ging tweemaal in de fout, op de sloot en op dezelfde sprong als Lisa. Daarmee waren haar medaillekansen verkeken en zakte ze ver weg in het klassement. 
In de tweede omloop wist Lisa weer foutloos te blijven. Daarmee bleef ze op vier strafpunten staan in de strijd om de Europese individuele titel. Maar ook de Ierse Bertram Allen met Molly Malone en de Italiaaanse Emanuele Massimiliano Bianchi met Cupido Z stonden op vier strafpunten. Dat betekende een barrage om de medailles.

Lisa Nooren moest als eerste starten in de barrage en zette een nette foutloze rit neer. De Ier kwam even later bijna een seconde sneller aan de finish, maar werd op zijn beurt met bijna een seconde verslagen door de Italiaan. Daarmee waren de medailles verdeeld. 
Bondscoach Roelof Bril was enthousiast: “Lisa heeft een fenomenaal kampioenschap gereden. Dat foutje in de eerste manche was jammer, daar kon Lisa niets aan doen. In de barrage reed ze ook zondermeer goed als eerste starter. Ik ben trots op haar.”

Kim Hoogenraat (Lijnden) met Wishkarla (v.Cavalier) en Niels Knape (Ouddorp) met Veyron (v.Indoctro) waren ook geplaatst voor de individuele finale. Kim kreeg een misafstand op de eerste sprong van de eerste omloop, wat een stop opleverde waarbij Kim van haar paard gleed. Dat betekende uitsluiting. “Het was een moeilijke sprong, haar paard was net aan het mesten en ze reed er misschien net iets te braaf naar toe. Een vervelende samenloop van omstandigheden”, vatte Roelof Bril later samen. 
Niels kreeg een stop op de vijfde sprong. Daarna wilde het niet meer lukken en werden enkele springfouten gemaakt. Niels trok zich terug voor de tweede ronde.

Lisa Nooren kijkt terug op en uiterst geslaagd kampioenschap met zowel teambrons als individueel brons. “Dat foutje in de eerste manche was heel jammer. Dat kostte het goud. Ik heb het nog met mijn vader en moeder teruggekeken, maar ik heb niet het idee dat ik er wat aan kon doen. In de barrage heb ik het geprobeerd, maar ik was niet snel genoeg. Zigo verliest veel tijd in de lucht en hij was ook een beetje moe. Maar ik ben heel tevreden. Ik heb een heel goed EK gehad. Ik heb nergens stress gehad of zo. En het was bovendien een heel leuk EK met een fijn en gezellig team.” (Bron: Toin Diks KNHS)

Kringkampioenen 2013|

Tijdens de selectiewedstrijden konden de deelnemers punten verdienen om in aanmerking te komen voor de Kringkampioenschappen. Diverse leden van onze vereniging hebben dit Kringkampioenschap behaald.

Lisanne Jessen met Florian 1e in de L1- dressuur

Lisanne Jessen met Florinte 3e in de M1- dressuur

Dahne Starink met Linka 1e in C- midden springen

Floor Rouers met Mastwood Pepperboy 1e in de DB dressuur en D- Midden springen.

Floor Rouers met Zandkamps Borias 1e in de CL1 dressuur

Erona Aslani met Aaron 1e in de C- beginners dressuur en springen

Nica Rea met Shamrock Dutch Champagne 1e in de AB dressuur. 

 

februari 2013| Limburgse indoor kampioenschappen pony's springen 2013

Zaterdag 23 & zondag 24 februari zijn de Limburgse Kampioenschappen springen voor pony's verreden in Helden.

Floor Rouers heeft met Macho hier de Limburgse titel verovert in de klasse C-Beginners

3de plaats was er voor Tessa Hermans met Scooby in de klasse C-Licht.

   

Floor met Matcho

 

februari 2013| Limburgse indoor kampioenschappen pony's dressuur 2013

Zaterdag 16 & zondag 17 februari zijn de Limburgse Kampioenschappen dressuur voor pony's verreden in Reuver.

Floor Rouers heeft met Macho hier de Limburgse titel verovert in de klasse C-Beginners

3de plaats Rachelle Gorissen met Aisha E-Beginners

Trotse Floor met Macho.

september 2012 | Clubkampioenschappen te Limbricht

Zondag 9 september zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen verreden. De weergoden waren ons goed gezind en zorgden voor een warme, gezellige dag met veel ambiance. Voor de inwendige mens was er ruim voldoende eten en drinken verzorgd door de organisatie, onder leiding van Jonal Starink & Ymke Rouers.

Uitslag paarden:
Algemeen Clubkampioen Kyra Zenden met Asmara
Clubkampioen dressuur Lisanne Jessen met Florian.
Clubkampioen springen Theo Veeders met Kirthan.

Uitslag pony’s:
Clubkampioen dressuur Lisanne Jessen met Fritske.
Clubkampioen springen Floor Rouers met Zandkamps Borias

Aanmoedigingsprijzen voor Nadine Goltstein met Tari & Mylene Janssen met Misty.

uitslagen:

Voor de prijsuitreiking is stilgestaan bij het Limburgs kampieonschap van Lisanne Jessen. Zij kreeg uit handen van Paul Zenden een envelop aangeboden.

De kampioenen & prijswinnaars op een rij.

De Kampioenen, Floor, Joelle, Lisanne, Kyra & Thei.

Het was een zonovergoten en gezellige dag.

 

augustus 2012 | Chicky Micky met Steven Rouers wint VSN Cup 5-jarige eventing paarden.

VSN Cup: De vijfjarige Chicky Micky (Indoctro x Equador, fokker G.P. Kloet uit Nieuw- en Sint Joostland) van Y. Rouers-Breikers en gereden door Steven Rouers werd kampioen bij de jonge eventingpaarden. In de dressuur kreeg de merrie al een 9 voor de galop en ook in het terrein scoorde ze niet lager dan een 8. Artikel In de Strengen

Lisanne Jessen 2x Limburgs Kampioen

Tijdens de Regiokampioenschappen te Baexem heeft de 17 jarige Lisanne Jessen 2 maal de Limburgse titel in de wacht gesleept. Bij de pony’s werd ze met Fritske kampioen in de dressuur klasse DE-Midden 1. Een dag later bij de paarden heeft  ze met Florian in de dressuur klasse Beginners de Limburgse titel veroverd. Bijzonder hieraan was dat zij moest afkampen met 2 clubgenotes. De drie Beginners ringen zijn allemaal gewonnen door leden van onze vereniging zijnde, Lisanne Jessen, Rachelle Peters & Bo Meulenberg. Lisanne Jessen heeft uiteindelijk gewonnen en Bo Meulenberg veroverde de 2de plaats. Een knappe prestatie van de amazone uit Einighausen. Overige prijswinnaars zijn Sanne de Hey met Bloesem 5de in het springen klasse DE-Midden en Laura Hermans 4de in het springen klasse DE-Licht.

Lisanne met haar kampioenen                         Lisanne met Florian                               Bo Meulenberg & Nanda Sieben

juli 2012 | Lisa Nooren wordt 2de tijdens Europese kampioenschappen voor pony's

Na een spannende finale heeft Lisa Nooren met Rock Dee Jay de zilveren medaille behaald op het Europese kampioenschap pony's te Fontainebleau. Met een totaal van 7 strafpunten over 3 dagen wedstrijd. Het kampioenschap is verreden op een schitterende accommodatie te Fontainebleau (Frankrijk). Er waren vele bezoekers en er was een geweldige sfeer.

Fillm prijsuitreiking    film 2de mache landenwedstrijd

juni 2012 | Lisa Nooren presteert super tijdens het Youngster Festival in Wierden

Mede door de 2 foutloze ritten van Lisa tijdens de landenwedstrijd, heeft het Nederlands team de Nationscup gewonnen.

Dutsch Youngster Festival

 

april 2012 | Lisa Nooren 3de op Nederlandse Kampioenschappen junioren.

Lisa Nooren heeft op de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren te Mierlo met Baby Guiness een 3de plaats behaald.

Na de eerste dag, die minder succesvol was verlopen, stond Lisa met 9 strafpunten op een 11de plaats.

Op de 2de dag herstelde zij zich, met een mooie foutloze rit klom zij naar de 4de plaats.

Op de afsluitende dag werd een proef over 2 manches verreden. In de eerste manche kreeg zij 1 strafpunt wegens tijdsoverschrijding. Alleen Tim vd Oetelaar was foutloos. In de 2de manche kreeg ze 4 strafpunten, maar Tim vd Oetelaar die op dat moment 2de stond kreeg 12 strafpunten. 

Ze werd winnaar van de afsluitende rubriek en behaalde door dit resultaat een mooie 3de plaats in het Nederlands Kampioenschap.

 

maart 2012 | Lisa Nooren blijft internationaal goed presteren.

In Roggel 3 t/m 5 februari heeft Lisa mooie prestaties neergezet;

Vrijdag bij de pony’s grote tour werd ze 1ste (Ronja) en 2de (Lea du Genier).

Bij de junioren werd ze 4de (Zigo) en 6de (Leatitia).

Zaterdag heeft ze de grote tour voor junioren gewonnen met Zigo.

Bij de pony’s grote tour werd  ze 8ste Lea du Genier en 11de met Ronja.

Zondag in de Grand Prix voor junioren behaalde zij een 2de plaats met Leatitia en 3de plaats met Zigo.

In de Grand Prix voor de pony’s werd zij 1ste met Ronja en 3de met Lea du Genier.

In Vidauban (Frankrijk) 16 t/m 19 maart heeft ze weer de finales gewonnen.

Vrijdag bij de junioren heeft ze de grote tour gewonnen met Leatitia.

Bij de pony’s werd ze 5de met haar nieuwe pony Rock Dee Jay en 9de met Ronja.

Zaterdag heeft ze bij de pony’s gewonnen met Ronja en werd 5de met Rock Dee Jay.

Zondag heeft ze de grand Prix bij de Pony’s met Rock Dee Jay gewonnen.

Bij de Junioren werd ze met Leatitia 4de.

 

oktober 2011 | Limburgse Kampioenschap eventing voor Steven Rouers met Mastwood Pepperboy

Zondag 2 oktober heeft Steven Rouers In IJsselsteyn het Limburgs kampioenschap eventing pony's klasse zwaar veroverd. Met Mastwood Pepperboy reed hij een goede dressuurproef, had een springfout en enkele seconden tijdsoverschrijding in de mooie en technisch moeilijke cross.

 

september 2011 | Clubkampioenschappen te Limbricht

Zondag 11 september zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen verreden. De weergoden waren ons goed gezind en zorgden voor een gezellige dag met veel ambiance. Voor de inwendige mens was er ruim voldoende eten en drinken verzorgd door de nieuwe organisatie, onder leiding van Jonal Starink.

Uitslag paarden:
Algemeen Clubkampioen Kyra Zenden met Asmara
Clubkampioen dressuur Kyra Zenden met Asmara.
Clubkampioen springen Steven Rouers met Chicky Micky.

Uitslag pony’s:
Algemeen Clubkampioen Steven rouers met Mastwood Pepperboy.
Clubkampioen dressuur Lisanne Jessen met Fritske.

Aanmoedigingsprijzen voor Nadine Goltstein met Tari & Veerle Hamacher met Bas.

uitslagen:

Voor de prijsuitreiking is stilgestaan bij het 25 jarig lidmaatschap van Ellen Hamacher-van Dijk. Zij kreeg uit handen van Thijs Peters een mooie herinnering aangeboden.

        De clubkampioenen                            blije deelnemers met hun prijzen            Ellen Hamacher 25 jaar lid

Lisa Nooren blijft internationaal goed presteren.

Tijdens de internationale wedstrijd te Barbizon (Frankrijk) van 9 t/m 11 september heeft Lisa Nooren weer goede prestaties geleverd. op vrijdag heeft ze de juniorenrubriek gewonnen met Brigad÷r en behaalde ze een 9de plaats met Zigo. Bij de pony's werd ze 1ste met Lea du Genier en 3de met  Ronja. Zaterdag behaalde ze een 6de plaats met Zigo, met Lea du Genier wist ze grand Prix 1,30 m. te winnen en met Ronja de kleine Grand Prix 1,20 m. Zondags heeft ze met Brigad÷r een mooie 8ste plaats behaald in de Grand Prix voor de junioren.

 

augustus 2011 | Limburgse kampioenschappen voor Lisa Nooren en Sanne de Hey

Tijdens de Limburgse kampioenschappen op zaterdag 13 augustus te Lottum heft Lisa Nooren met Lea du Genier de kampioenstitel verovert in het springen klasse D-ZZ. Met haar 2de pony Ronja werd ze reservekampioen.

In het springen klasse DE-Licht heeft Sanne de Hey met Bloessem de kampioenstitel verovert, na een spannende barrage was Sanne de snelste foutloze combinatie.

Overige mooie prestaties zijn er geleverd door:

Laura Hermans met Scooby 3de plaats in het springen C-Licht

Laura hermans met Ikarus  5de in de dressuur klasse D-Beginners.

Lisanne Jessen met Fritske 4de in de dressuur DE-Licht2

Floor Rouers met Tobitho 5de in het springen klasse D-Beginners

DahnÚ Starink gedeeld 5de in het springen C-Beginners.

 

 

juli 2011 | Lisa Nooren zet zegereeks voort in LeMans

Lisa Nooren blijft goed presteren op de internationale wedstrijden.

Reed Lisa zondag 17 juli in Bocholtz een selectiewedstrijd voor de Limburgse Kampioenschappen, die ze overigens won, nu 22 t/m 24 juli was ze present in LeMans voor een internationale jeugdwedstrijd. Bij de pony’s heeft ze op vrijdag en zaterdag de rubrieken met McFly en Lea du Genier gewonnen. Bij de paarden junioren heeft ze met Zigo 2 rubrieken gewonnen. Op zondag  werd ze 3de bij de pony’s met Lea du Genie en, bij de paarden, reed ze met Wielisa naar een mooie 2de plaats.

Ook was er succes voor JoŰlle Hellebrekers, tijdens een meerdaagse wedstrijd in Zeeland heeft ze met kerel de D-Midden gewonnen.

              

JoŰlle Hellebrekers met Kerel                Lisa nooren met lea du Genier

 

juni 2011 | Lisa Nooren met Ubalia is Europees Kampioen Children

In Comporta Portugal  heeft Lisa Nooren een uitstekende prestatie geleverd met haar paard Ubalia.

In de children rubrieken rijden kinderen van 12 t/m 14 jaar met paarden op 1.20 m nivo. Deze rubrieken zijn in de meeste landen zeer populair.

Als enige Nederlandse deelneemster kwam Lisa Nooren aan de start. Na 5 foutloze rondes streed ze met 4 andere deelnemers voor de medailles in de barrage van de finale.

Met een foutloze barrage in de snelste tijd  heeft zij met Ubalia het Europees kampioenschap behaald.

 www.alubox.pt   http://www.paardensport.tv/ 

 

juni 2011 | Internationale eventingwedstrijd te Arville (BelgiŰ)

Steven Rouers is met Mastwood Pepperboy in Arville 24 t/m 26 juni tijdens de internationale eventing wedstrijd gevallen in de waterpartij. Na een sterk gereden eerste gedeelte van de cross was het alsof Pepperboy struikelde in het water, beiden gingen kopje onder. Dit was het einde van de wedstrijd voor Steven die per ambulance werd afgevoerd. De verwondingen vielen gelukkig mee en na een korte behandeling kon hij terug naar de paddock. Welke invloed dit heeft op de ambitie van Steven om zich te plaatsen voor deelname aan de Europese Kampioenschappen te Jaszkowo (Polen) is de vraag, want de overige Nederlandse deelnemers presteerden maar matig. www.arville.be

 

juni 2011 | Lisa Nooren presteert goed tijdens internationale wedstrijd te Lamprechtshausen (Zwi)

Lisa Nooren heeft weer enkele mooie klasseringen behaald tijdens de internationale wedstrijd te Lamprechtshausen (Zwi). Met Lea du Genier heeft ze de ponywedstrijd zware tour op zaterdag gewonnen waarbij ze met Ronja 3de werd. Bij de childrenrubrieken heeft ze met Ubalia (1.20 m) een mooie 4de plaats en met Tabelle (1.15) een 2de plaats behaald.

In de finale bij de pony's op maandag 13 juni wist ze met Ronja beslag te leggen op de 3de plaats. Bij de Children finale was ze minder fortuinlijk en eidigde ze met 8 strafpunten achter in het veld. http://www.reitsportnews.at/de/

 

juni 2011 | Internationale eventingwedstrijd te Waregem (BelgiŰ)

Steven Rouers heeft een beste prestatie geleverd tijdens zijn eerste internationale eventing wedstrijd. Eeen mooie 2de plaats was zijn deel. na de dressuur stond hij op een 5de plaats met enkele kleine foutjes in de proef. Maar met een foutloos springparcours en cross heeft hij de wedstrijd afgesloten op een 2de plaats.

februari 2011| Limburgse indoor kampioenschappen pony's springen 2011
 

Zondag 20 februari heeft Lisa Nooren in Velden de Limburgse titel verovert in de zwaarste springklass D-ZZ. In een perfect gereden barrage bleef zij Amber Fijen met 1 seconde de baas.

Zaterdag 19 februari waren er mooie resultaten van 3 andere deelnemers van onze vereniging.

Steven Rouers met Mastwood Pepperboy werd 6de in dezelfde klasse.

DahnÚ Starink met Linka werd 4de in de klasse C-Beginners.

 

februari 2011| Limburgse indoor kampioenschappen pony's dressuur 2011
 

Zaterdag 5 & zondag 6 februari zijn de Limburgse Kampioenschappen dressuur voor pony's verreden in Beek.

Er werden enkele mooie resultaten behaald.

2de plaats Tessa Hermans met Yessie in de klasse A-Licht 1

4de plaats Rachelle Gorissen met Cando C-Licht1

6de plaats Veerle Hamacher met Pieter A-Beginners

 

 

september 2010| Nederlandse kampioenschappen 2010
 

Zondag 5 september heeft Lisa Nooren in Ermelo mee gedaan voor de Nederlandse  Kampioenschaps  titel in het springen  D-ZZ, maar  helaas viel er 1 balk in de voorronde.

Zaterdag 11 september, op de prachtige terreinen van de Familie van den Hoorn te Kootwijk werd NK verreden in de klasse L t/m M)

Er waren 3 deelnemers van onze vereniging:

Floor Rouers        springen A/B licht

Sanne de Heij     springen D/E licht

Lisanne Jessen   dressuur D/E   Midden I

We moesten vroeg uit de veren om op tijd aanwezig te zijn want  klokslag 9.00 uur begonnen de wedstrijden om de Nederlandse  titel.

Als  eerste stond het springen A/B-licht op het programma waar Floor als laatste (21-ste) moest starten.  Na haar overweldig succes op de clubkampioenschappen van afgelopen zondag  hoefde we ons over de vorm van Floor en Sammy geen zorgen te maken.

Echter het was zeker geen gemakkelijk parcours. Al in de voorronde waren verschillende “favorieten” met een balk of weigering uitgesloten voor de barrage. Floor moest dus lang wachten voordat ze aan de beurt was  maar eenmaal in de ring reed ze een voortreffelijk foutloos parcours. Dus op naar de barrage. Er waren 15 combinaties foutloos dus het zou nog een hele klus worden voor Floor om die allemaal achter zich te laten, maar we hadden er  vertrouwen in.

Imke en Floor gingen snel even het barrage parcours doornemen en bij de eerste starters  kijken waar  tijdwinst  viel te behalen. Er werd supersnel  gereden en we waren benieuwd welk plan Floor en Imke bedacht hadden om de concurrentie te snel af te wezen. Toen was Floor aan de beurt  er waren reeds 8 combinaties foutloos in de barrage en er waren maar 6 prijzen(of Floor dit wist?). Ze begon supersnel  en had een kleine hapering op hindernis 3 maar voor de rest ging het perfect toen kwam de moeilijke dubbel (2x stijl) waar ze Sammy feilloos  doorheen stuurde .

Nog even gas geven voor de laatste hindernissen dat  lukte perfect.

Ze had niet de snelste tijd maar wel  een zeer verdienstelijke 5 plek!

Proficiat  FLOOR en  SAMMY!!

 

Daarna was het de beurt aan Lisanne met  El Mercredi.

Het was vroeg dag in huize Jessen. Vader Jan  was al om 5.00 uur opgestaan  om het vee te verzorgen. Lisanne was toch wel een “beetje” gespannen (volgens betrouwbare bronnen)!

Rond 8 uur werd er vertrokken richting Kootwijk met een kleine pauze onderweg, om de druk van de blaas te laten,een dikke 2 uur later arriveerde ze in Kootwijk.

El Mercredi had er zin in, getuige zijn frisheid toen hij het wedstrijdterrein rond stapte, onder begeleiding van Gerlie. Het werd tijd dat Nanda in actie kwam .

Onder deskundige begeleiding van Nanda werden Lisanne en de pony voorbereid op de  M1 proef. Het was jammer dat het tijdschema wat uitliep waardoor Lisanne wat later moest starten dan was gepland. We waren benieuwd naar de proef van Lisanne en El Mercredi. Ze reed  een aardige proef,  we waren best tevreden maar  hoe zouden de juryleden erover denken? Dat viel een beetje  tegen , Lisanne en El Mercredi  eindigde niet bij de prijswinnaars en dat was wel even slikken. Maar ik ben er zeker van dat het al een perfecte prestatie was om als nummer 2 van Limburg hier te mogen starten. Die kans krijg je niet zomaar.

Een ervaring rijker werd de terugreis aanvaard.

We hadden nog 1 ijzer in het vuur :

Sanne de Heij met Bloesem springen klasse D/E  Licht. Deze combinatie ging voor ons zeker als een van de favorieten van start. Tijdens  de Limburgse kampioenschappen reed Sanne een prima barrage parcours in de snelste tijd maar helaas viel erop de  allerlaatste hindernis een balkje. Sanne had zich voorgenomen om dit recht te zetten tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

Het kwam Sanne eigenlijk perfect uit dat het kampioenschap werd verplaatst, want de voorbereiding voor Ermelo had  niet optimaal kunnen zijn daar ze vooraf gaand aan de kampioenschappen nog met vakantie was.

Ook hier was het tijdschema wat uit gelopen dus zat ze toch al een heel tijdje op haar pony want haar startnummer was 50 van de 52 starters. Er werd wat wisselvallig gesprongen in de voorronde want het was zeker geen gemakkelijk parcours. Eindelijk was Sanne aan de beurt, zeer zeker stuurde ze Bloesem rond,  foutloos in de voorronde.

De eerst horde was genomen nu de barrage nog,  16 foutloze combinaties plaatsten  zich  hiervoor. Voordat Sanne aan de barrage kon beginnen werd eerst het parcours nogmaals verhoogd voor de E-pony’s. In voorgaande jaren was het nog niet vaak voorgekomen dat een E-pony  de titel  binnen haalde maar hier trok Sanne zich niks van aan ze wilde  kampioen worden,  daar ging ze voor.

Sanne was als voor laatste aan de beurt , er werd hard gestreden in de barrage maar er werden ook veel fouten gemaakt, de tijd stond scherp toen Sanne naar binnen moest. Vol  spanning stonden we te wachten hoe Sanne zou gaan rijden, ze ging als een speer van start maar had wel de controle over Bloesem, halverwege zag het er nog prima uit en we wisten nu al dat het een scherpe tijd zou gaan worden maar bleven ook alle balken liggen?

En jawel  hoor na 30.52 seconde en foutloos stond Sanne op kampioenskoers met meer dan 1 seconde los op de nummer 2.

Maar er moest nog  1 combinatie starten dus we waren nog niet zeker van het kampioenschap. Dit veranderde snel want na de tweede hindernis  hadden we al in de gaten dat deze starter zeker niet aan de tijd van Sanne en Bloesem  kwam. De  Nederlandse kampioenstitel  was een feit!

Sanne en Bloesem,  proficiat en geniet ervan!!!!!

We zijn trots op de 4 afgevaardigde amazones die voor de Graethei  aan de Nederlandse kampioenschappen mochten deelnemen. Jullie zijn TOPPERS!

Ik denk dat we ver terug moeten in de geschiedenis van onze vereniging om dit te evenaren of zelfs te overtreffen. Ik wil alle combinatie feliciteren met hun behaalde prestaties,  zeker ook de ouders,  want zonder hun was dit allemaal niet mogelijk.

Nogmaals PROFICIAT,

Namens bestuur, leden  en alle supporters,

 

september 2010| Clubkampioenschappen 2010
De clubkampioenschappen waren weer zeer succesvol, mooi weer, gezelligheid en spetterende sport.
Ruim 27 combinaties streden voor de kampioenstitels.

Uitslag paarden:
Algemeen Clubkampioen Linda Hochstenbach met Wibo.
Clubkampioen dressuur Rachelle Peters met Florinte.
Clubkampioen springen Linda Hochstenbach met Ashly.

Uitslag pony’s:
Algemeen Clubkampioen Floor Rouers met Naughty Boy.
Clubkampioen dressuur Rachelle Gorissen met Cando.
Clubkampioen springen Floor Rouers met Pepper.

Aanmoedigingsprijzen voor Nina Borghoms met Nadesh of the Fairplay & Veerle Hamacher met Pieter.

Bekijk hier voor de foto's van de dag.

 

augustus 2010| Lisa Nooren Limburgs kampioen springen DZwaarZ met Spot the Lady.

Onze leden hebben goede  resultaten geboekt tijdens de Limburgse Regio Kampioenschappen op14 en 15 augustus te Well. Vooral de ponyamazones hebben diverse prijzen en tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen te Ermelo veroverd. Zaterdag 14 augustus was de dag voor de pony's, onder goede weersomstandigheden en een gezellige sfeer werden de diverse wedstrijden verreden. We moesten tot 18.30 uur wachten om wederom Lisa als kampioene te feliciteren. Eerder op de dag waren echter al diverse mooie resultaten behaald, zoals hieronder vermeld;

Reservekampioen klasse BLicht springen Floor Rouers met Sammy.

Reservekampioen klasse DEMidden 1 dressuur Lisanne Jessen met El Mercredi.

3de plaats springen DELicht Sanne de Hey met Bloessem.

3de plaats springen CBeginners Floor Rouers met Pepper.

3de plaats springen DBeginners Anke Hamacher met Bas.

4de plaats springen CBeginners DahnÚ Starink met Linka.

4de plaats dressuur ABeginners Tessa Hermans met Yessie.

Overige resultaten:

5de plaats dressuur DBeginners Rachelle Gorissen met Marengo

7de plaats dressuur CBeginners Rachelle Gorissen met Cando

7de plaats dressuur DLicht 2 Bo Meulenberg met Worth a Million

12de plaats dressuur CBeginners Laura Hermans met Scooby

5de plaats springen DZwaarZ Lisa Nooren met Ronja

8ste plaats springen CLicht Laura Hermans met Scooby

Resultaten paarden zondag 15 augustus:

5de plaats dressuur Midden 2 Rachelle Peters met Florinte

5de plaats  dressuur Licht 1 Fabienne Damen met Solerno Z

10de plaats dressuur Beginners Kyra Zenden met Asmara

12de plaats springen Beginners Fabienne Damen met Solerno Z

Thei Veeders met Kirthan (B) & Fabienne Damen met S.Elmi (M) hadden beiden een balk in de eerste manche.

 

mei 2010| Steven Rouers Limburgs Kampioen samengestelde wedstrijd met Mastwood Pepperboy in de klasse Midden Steven heeft op zondag 2 mei te Castenray de Limburgse titel veroverd in de samengestelde wedstrijdsport. Na dressuur, cross-country en springen is hij de concurentie voor gebleven in de klasse Midden. Een prima prestatie, zaker als je bedenkt dat hij pas 1 jaar bezig is met deze tak van sport.


februari 2010| Lisa Nooren Limburgs Kampioen met Spot the Lady in hoogste springklasse
In een succesvol weekeinde heeft Lisa Nooren de Limburgse titel veroverd in het springen klasse DZwaarZ. In hetzelfde weekeinde 5 t/m 7 februari heeft zij ook deelgenomen aan een internationale ponywedstrijd te Roggel.
Vrijdag heeft ze de zware tour gewonnen met Spot the Lady en in de lichte tour een 5de plaats behaald met Lea du Genier. Zondagmorgen heeft ze tijdens de Grand Prix zware tour met Lea du Genier een mooie 6de plaats behaald in een zeer zware proef. Zondagmiddag heeft ze als enige foutloze met Spot the Lady de klasse DEZwaarZ gewonnen te Susteren.

Andere mooie resultaten van de ponyleden tijdens de kampioenschappen zijn:

Springkampioenschappen te Susteren 6 & 7 februari:
Floor Rouers met Sammy 3de plaats klasse BBeginners
Sanne de Hey met Bloessem 5de plaats klasse DELicht

Dressuurkampioenschappen te Helden 22 t/m 24 januari:
Bo Meulenberg met Worth a Million 5de plaats klasse DLicht 1
Lisanne Jessen met El Mercredi 4de plaats klasse DMidden 1november 2009 | Lisa Nooren wint Grand Prix, Moorsele
Lisa Nooren wint met Spot the Lady de Grand Prix (1.30 m) tijdens de internationale ponywedstrijd te Moorsele BelgiŰ. De wedstrijd te Moorsele vond plaats van 30 oktober t/m 1 november 2009. Op vrijdag 30 okt. was Lisa met Spot the Lady 2de in de kwalificatie & met McFly III sprong ze naar een verdienstelijke 6de plaats in het 1.10.

Lisa Nooren te Barbizon, Frankfrijk
In het weekeinde van 18 t/m 20 september heeft Lisa Nooren deelgenomen aan een internationale wedstrijd te Barbizon (Frankrijk).
Vrijdag 18 september werd zij 1ste met Ronja en 3de met Spot the Lady in de zware tour.
Zaterdag 19 september werd zij 3de met Lea du Genier in de lichte tour en 3de met Spot the Lady in de zware tour.
Zondag werd zij 2de in de Grand Prix met Ronja.

Steven Rouers te IJsselstijn, Limburgse kampioenschappen eventing
Op zaterdag 3 oktober heeft Steven Rouers met Mastwood Pepperboy een mooie 3de plaats behaald op het Limburgs kampioenschap eventing te IJsselstein.

Clubkampioenschappen 2009
Uitslag paarden:
Algemeen Clubkampioen Kyra Zenden met Investment.
Clubkampioen dressuur Kyra zenden met Investment.
Clubkampioen springen Peter Blankestijn met Wiranda Utopia

Uitslag pony’s:
Algemeen Clubkampioen Steven Rouers met Mastwood Pepperboy.
Clubkampioen dressuur Steven Rouers met Mastwood Pepperboy.
Clubkampioen springen Floor Rouers met Sammy.


2 Limburgse Kampioenen bij de pony's

Springen BB Floor Rouers met Sammy
Springen CZ Lisa Nooren met Shaka Zulu

Andere mooie resultaten waren er voor:

Lisa Nooren met McFly III springen DZZ reservekampioen
Sanne de Heij met Bloesem 4de plaats springen EL
Steven Rouers met Mastwood Pepperboy 3de plaats dressuur DB
Bo Meulenberg met Worth a Million 4de plaats dressuur DB

Geselecteerden Limburgse Kampioenschappen 2009

Pony’s, springen
D-ZZ - Lisa Nooren met Spot the Lady en Lea du Genier
C-Z - Lisa Nooren met Shaka Zulu
E-L - Sanne de Heij met Bloessem
D-B - Steven Rouers met Mastwood Pepperboy
B-B - Floor Rouers met Sammy

Pony, dressuur
E-L2 - Lisanne Jessen met El Mercredi
D-L1 - Lisanne Jessen met Fritske
D-B - Steven Rouers met Mastwood Pepperboy
D-B - Bo Meulenberg met Worth a Million

Paarden, springen
Licht - Fabienne Damen met Zolatin
Licht - Linda Hochstenbach met Wibo
Licht - Kyra Zenden met Investment
Beginners - Thei Veeders met Kirthan
Beginners - Peter Blankestijn met Wiranda Utopia

Paarden, dressuur
Midden-2 - Rachelle Peters met Florinte

Lisa Nooren Limburgs kampioen springen C & DE-Zwaar

De 11-jarige Lisa Nooren ging zondag 15 februari in Meterik met twee gouden en een zilveren medaille naar huis. De dochter van de bekende Nederlandse toptrainer Henk Nooren nu wonende in het Belgische Clermont-Sous-Huy reed met haar vier pony’s een superieur kampioenschap. In de klasse Z categorie C bleven Lisa met twee pony’s en Lindsey Lebens uit Limbricht foutloos na twee manches. Ook in de barrage bleef Lisa met beide pony’s Shaka Zulu van de Hoeve en Never Stop foutloos. Lindsey Lebens uit Limbricht met Klipper’s Jumper reed in de barrage een snellere ronde dan Lisa, maar had onderweg ook een balkje mee genomen en zo ging de kampioenstitel aan haar voorbij. Daarna in de klasse Z categorie DE was Lisa na twee manches de enige die nog met twee pony’s foutloos was gebleven. Hier was dus geen barrage meer nodig en werd Lisa Regiokampioen met de pony Lea Du Genier omdat deze een snellere eerste ronde had gereden. Met de andere pony MC Fly kon Lisa het zilver in ontvangst nemen.

Lisa na haar huldigingen: „Alle vier mijn pony’s zijn gemakkelijke pony’s waar ik heel goed mee kan rijden. Zij willen echt voor mij werken en zo heb ik vandaag zonder barrage te hoeven rijden twee kampioenstitels behaald en daarnaast ook nog een keer tweede geworden. Ik wil in Nederland blijven rijden omdat er in BelgiŰ niet zo veel wedstrijden zijn voor pony’s. Mijn vader en moeder trainen mij thuis in BelgiŰ en ik hoop dit jaar of volgend jaar ook aan internationale wedstrijden mee te kunnen gaan doen.”

31 januari 2009: Lisanne Jessen Limburgs Kampioen

Op zaterdag 31 januari 2009 heeft Lisanne Jessen met haar pony El Mercredi de Limburgs indoortitel verovert in de klasse EL1. Ze was zeer blij en trots met dit resultaat.

Foto's: Foto 1 | Foto 2

17 februari 2008 | Regiokampioenschappen indoor, springen pony's te Velden
Kampioen Lisa Nooren met Never Stop, springen C-Zwaar.
Reserve-kampioen Lisa Nooren met Shaka Zulu, springen C-Zwaar.

14 september 2008: Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen werden op 14 september gehouden te Limbricht. Het was een zonnige dag en sfeervolle dag. Het publiek was in grote getalen aanwezig om de deelnemers aan te moedigen. Na afloop werden de babeque’s aangestoken om deze clubkampioenschappen in een gezellige sfeer af te sluiten.
Tijdens de prijsuitreiking werd Lisa Nooren in het zonnetje gezet voor haar Limburgse titels in het springen klasse CZwaar.
De uitslagen van de Clubkampioenschappen zijn:

Clubkampioen paarden;
overall Fabienne Damen met Zolatin
dressuur Rachelle Peters met Florinte
springen Fabienne Damen met S’Elmi

Clubkampioen ponies;
overall Steven Rouers met Orange Velvet
dressuur Steven Rouers met Orange Velvet

Foto's: Foto 1 | Foto 2

30 augustus 2008 | Lisa Nooren 3e plaats in Ermelo (Z-springen)

Ermelo (KNHS) – Lisa Nooren heeft met de pony Saka Zulu van d'hoeve de 3de plaats behaald in het Z-springen voor categorie C pony’s.

Van de 13 starters in deze Subli prijs bleven slechts drie combinaties foutloos. Drie amazones die aan elkaar gewaagd waren en op volle snelheid over het hoofdterrein van het KNHS-centrum in Ermelo ook een foutloze barrage af leverden.

De snelste barrage kwam dus op naam van Linsey Zonnebeld met Lizzy, Megan Laseur werd met haar Crunsh tweede en Lisa Nooren met Shaka Zulu kwam op plaats drie.

augustus 2008 | Limburgse Kampioenschappen Outdoor
Op de Limburgse Kampioenschappen, 9 augustus 2008 te Reuver, is Lisa Nooren wederom Limburgs Kampioen springen klasse C-Zwaar. Met haar pony Shaka Zulu was zij als enige over 2 manches foutloos. Met Never Stop is zij 2de geworden in dezelfde klasse. In de klasse D-Zwaar is zij 3de geworden met Miss Mentos.
Met Shaka Zulu en Miss Mentos is zij geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen, 30 augustus a.s. te Ermelo.

Overige prijswinnaars:
Lisanne Jessen wint met El Mercredi, in haar ring, de dressuur klasse E-Beginners. Helaas heeft zij het afkampen niet kunnen winnen. Steven Rouers met Orange Velvet is verdienstelijk 3de geworden in zijn ring.

 

17 februari 2008 | Lisa Nooren Limburgs Kampioen
Lisa Nooren is Limburgs indoorkampioen geworden met haar pony Never Stop, in de klasse C-Zwaar springen.
Tevens werd zij reserve-kampioen met Shaka Zulu in het C-Zwaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02 september 2007 | Clubkampioenschappen

Op 2 september werden er de jaarlijkse clubkampioenschappen verreden. Het was een zeer sportieve en gezellige dag.

Uitslagen Pony’s:
Dressuur; Steven Rouers met Orange Velvet
Springen; Lisa Nooren met Goya
Algemeen; Steven Rouers met Orange Velvet

Uitslagen paarden:
Dressuur; Michelle Nelissen met Watje
Algemeen; Claire Blankestijn met Raquel.

18 augustus 2007 | Regiokampioenschappen, springen pony's te Baexem
Kampioen Lisa Nooren met Shaka Zulu van D'hoeve kampioen, springen C-Midden.

24 maart 2007 | Nederlandse Indoor Kampioenschappen, springen pony's te Ermelo
Reserve-kampioen Lisa Nooren met Shaka Zulu van D'Hoeve, springen C-Midden.

24-25 februari 2007 | Indoor Regio Kampioenschappen, springen pony's te Montfort
Kampioen Lisa Nooren met Shaka Zulu van D'Hoeve, springen C-Midden.

13 augustus 2006 | Regio Kampioenschappen, pony's te Well
3e plaats Fabienne Damen met Amanda van Daalderhof, springen D-ZwaarZ.
3e plaats Lisa Nooren met Never Stop, springen C-Licht.
3e plaats Michele Nelissen met Marywood's Jordy, dressuur D-Licht 1.

4-5 februari 2006 | Indoor Regio Kampioenschappen, dressuur pony's te Weert
Kampioen Cleo Ubachs met Floris, dressuur B-Licht 1.

14-15 januari | Indoor Regio Kampioenschappen, springen pony's te Helden
Kampioen Lisa Nooren met Never Stop, springen C-Beginners.

10 juli | Kringkampioenschappen, pony's te Hingen
Kampioen Ellis Damen met Goldwin, dressuur DE-Zwaar 2.
Kampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-Zwaar 1.
Kampioen Lisanne Jessen met Daisy, dressuur A-Beginners.

15-16 januari | Indoor Regio Kampioenschappen, pony's Limburg
Kampioen Ellis Damen met Goldwin, dressuur DE-Zwaar 2.
Kampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-Zwaar 1.

14-15 augustus | Regio Kampioenschappen, pony's Limburg
Kampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-Midden 2.
Kampioen Ralph Peters met Daisy, dressuur A-Beginners.
3e plaats Ellis Damen met Goldwin, dressuur E-Zwaar 1.
5e plaats Fabienne Damen met Amanda van Daalderhof, dressuur D-Midden 2.
5e plaats Michelle Nelissen met Paddy, dressuur D-Licht 1.

18 juli 2004 | Kringkampioenschapen, pony's te Hingen
Kringkampioen Ellis Damen met Goldwin, dressuur E-Zwaar 1.
Kringkampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-Midden 2.
Kringkampioen Rachelle Peters met Orange Velvet, dressuur D-Midden 1.
Kringkampioen Ralph Peters met Daisy, dressuur A-Beginners.

20 juni 2004 | Kringkampioenschappen, paarden te Slenaken
Kringkampioen Rachelle Peters met Decor, dressuur L1.

7-8 februari 2004 | Limburgse Regiokampioenschappen, pony's dressuur te Beek
Limburgs kampioen Fabienne Damen met Amanda van Daalderhof, D-M2.
Limburgs kampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-M1.

24-25 januari 2004 | Limburgse Regiokampioenschappen, pony's springen te Hingen
Limburgs reserve-kampioen Fabienne Damen met Argentina van Daalderhof, D-Z.

6 september 2003 | Nederlandse Kampioenschappen, te Ermelo
Nederlands kampioen Rachelle Peters met Copper Queenie, dressuur C-L2.

Tijdens de outdoor kampioenschappen 2003 (17 augustus 2003) van de regio Limburg te Sevenum (pony's) en Velden (paarden) zijn er diverse ereplaatsen behaald.

Pony's, dressuur
2e plaats Rachelle Peters met Copper Queenie, C-L2.
2e plaats Fabienne Damen met Amanda van Daalderhof, D-M1.
2e plaats Ellis Damen met Goldwin, E-M2.

Pony's, springen
2e plaats Michelle Nelissen met Black Devil, D-Beginners.
3e plaats Fabienne Damen met Argentine van Daalderhof, D-Midden.

Paarden, dressuur
4e plaats Rachell Peters met Decor, Beginners.

Paarden, springen
3e plaats Fabienne Damen met Fresco, Licht.

Afbeelding: Kringkampioenen Limburg-Zuid 2003. Ellis en Fabienne Damen, dressuur EM2 en DM1, en Ralph Peters dressuur A-beginners.

Webdesign - Sander Damen