Algemeen

privacyverklaring    infogids

Ieder jaar weer organiseert de vereniging Jagers te Paard een groot concours hippique op Hemelvaartsdag, nu al meer dan 60 jaar. Dit concours hippique is de bron van inkomsten waaruit de diverse aktiviteiten, waaronder trainingen, bekostigd worden.
Vanaf 1 januari 1995 zijn de L.R.V. Jagers te Paard en P.C. Graetheide samengegaan. De P.C. in 1978 opgericht heeft een bewogen tijd achter de rug met vele ups en downs. Sinds 2003 zijn LRV en PC vervangen door paardensportvereniging.

Ook bij de ponyclub kunnen we terug kijken op grote successen, diverse individuele Nederlandse en Limburgse kampioenstitels zijn behaald.
Lid van onze vereniging ben je niet alleen om aan wedstrijden deel te nemen. Je probeert ook om, samen met anderen, de vereniging tot iets te maken waar je graag bijhoort. Een soort van vriendenclub, die elkaar helpt en steunt. Overal en altijd.

De "Graethei" is zo'n vereniging. Ze bevordert het beoefenen van de paardensport en organiseert daarvoor een aantal activiteiten zoals wedstrijden en lessen. We verwachten van al onze leden dat zij zich loyaal en sportief opstellen naar de vereniging en naar andere leden. Dat betekent, dat wij als vereniging ook iets van jou verwachten. Hieronder een korte opsomming van wat er zoal van jou verwacht kan worden:

  • We verwachten van je dat je bij verenigingsactiviteiten zoveel mogelijk helpt (b.v. bij de organisatie van het concours hippique, opknappen van de hindernissen).
  • Tijdens wedstrijden, lessen of andere activiteiten gedraag je je netjes en fatsoenlijk.
  • Uiteraard voldoe je altijd aan je financiŽle verplichting.
  • Als geen lessen zijn, mag je gebruik maken van de buiten accomodatie van de vereniging bij het kasteel, mits achteraf alle gebruikte spullen netjes worden opgeruimd.
  • Je bezoekt, als het even kan, alle vergaderingen voor leden.
  • Als je iets afgesproken hebt en je bent onverwacht verhinderd, moet je voor een plaatsvervanger zorgdragen, afmelden is vanzelfsprekend.

Door de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd. De vaste activiteit is het Concours Hippique op Hemelvaartsdag.
Daarnaast organiseert de activiteiten-commissie jaarlijks een barbeque als afsluiting van de wedstrijddag en worden, afhankelijk van de belangstelling, wandeltochten, hengelavonden en/of bezoek aan hippische evenementen geregeld.
Al met al rekent de vereniging op jouw inzet en steun. Dat is net zo vanzelfsprekend als dat jij op de vereniging kunt rekenen.

Webdesign - Sander Damen