De vereniging

privacyverklaring    infogids

Lidmaatschap

Lid van onze vereniging ben je niet alleen om aan wedstrijden deel te nemen. Je probeert ook om, samen met anderen, de vereniging tot iets te maken waar je graag bijhoort. Een soort van vriendenclub, die elkaar helpt en steunt. Overal en altijd.
De "Graethei" is zo'n vereniging. Ze bevordert het beoefenen van de paardensport en organiseert daarvoor een aantal activiteiten zoals wedstrijden en lessen. We verwachten van al onze leden dat zij zich loyaal en sportief opstellen naar de vereniging en naar andere leden. Dat betekent, dat wij als vereniging ook iets van jou verwachten.

Hieronder een korte opsomming van wat er zoal van jou verwacht kan worden:

  • We verwachten van je dat je bij verenigingsactiviteiten zoveel mogelijk helpt (b.v. bij de organisatie van het concours hippique, opknappen van de hindernissen).
  • Tijdens wedstrijden, lessen of andere activiteiten gedraag je je netjes en fatsoenlijk.
  • Als geen lessen zijn, mag je gebruik maken van de buitenaccomodatie van de vereniging bij het kasteel, mits achteraf alle gebruikte spullen netjes worden opgeruimd.
  • Je bezoekt, als het even kan, alle vergaderingen voor leden.

Door de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd. De vaste activiteit is het Concours Hippique op Hemelvaartsdag. Daarnaast organiseert de activiteiten-commissie jaarlijks een barbeque als afsluiting van de wedstrijddag en worden, afhankelijk van de belangstelling, wandeltochten, hengelavonden en/of bezoek aan hippische evenementen geregeld.
Al met al rekent de vereniging op jouw inzet en steun. Dat is net zo vanzelfsprekend als dat jij op de vereniging kunt rekenen.

Lid ben je al vanaf € 26,- per jaar. Je kunt dan aan alle activiteiten deelnemen, uitgezonderd de lessen. Actief lid ben je vanaf € 46,- per jaar zonder deelname aan lessen. Je kunt dan gebruik maken van de accommodatie. Wil je deelnemen aan de lessen dan betaal je € 180,- per jaar extra. Genoemde bedragen zijn exclusief contributie KNHS.

Van leden jonger dan 18 jaar dient één van de ouders lid te zijn/worden van de vereniging.

Webdesign - Sander Damen