Concours Hippique 2013

Routebeschrijving deelnemers    programma

Paarden: donderdag 9 mei.  uitslagen

zaterdag 11 mei Z dressuur: uitslagen


Pony's: zaterdag 11 mei.  uitslagen

 

We kijken terug op een succesvol CH Limbricht.

Mede dankzij de sponsoren, begunstigers en de vele vrijwilligers is het concours hippique te Limbricht op Hemelvaartsdag en zaterdag 11 mei succesvol verlopen. De weergoden waren ons goed gezind en het talrijke publiek heeft genoten van schitterende paardensport. Een speciaal woord van dank wil de organisatie richten aan Bep Biesmans en de club van 25. Zij heeft mensen, verenigingen en bedrijven ertoe aangespoord om dit evenement met 25 euro te ondersteunen.  Een dankjewel voor de leden van de club van 25 is dan ook op zijn plaats. Het geeft de vereniging vertrouwen om ook in de toekomst dit paardensport evenement te organiseren.  

De jeugdrubriek springen is gewonnen door Janou van Herten met Armani, zij was de snelste in het progressief springen met joker.

Bij de dressuur was de jeugdrubriek een prooi voor Saskia van Es met elastico.

De wedstrijden vondenplaats op prima grasbodem. De deelnemers waren zeer te spreken over de kwaliteit van de bodem en de parcoursen.

De dressuur was net als in 2012 verdeeld over 2 dagen, dit kwam de wedstrijd te goede. Op het trainingsveld van de voetbalvereniging werden de diverse dressuur rubrieken verreden.

Als organisatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd en naar onze menig heeft ook het talrijke publiek goede sport gezien in een prettige ambiance.

We zien iedereen graag terug op Hemelvaartsdag 29 mei 2014.